Soutěž – podmínky

Mezinárodní soutěž Sacred Music International Competition 2020 se bude konat v Římě 1.-4.9. 2020 a je vyhrazena pro operní zpěváky všech národností, kteří v den soutěže nedosáhli věku 36 let. Letošní ročník je věnován výběru sólistů pro inscenaci Haydnova oratoria The Creation projektu Let´s Sing Oratorio Music pro role: Gabriela – Evy (soprán), Uriela (tenor) a Raphaela – Adama (bariton, basbariton, nebo bas). V těchto rolích vystoupí vítězové v představeních, které se budou konat v České republice, Itálii, Řecku a Rumunsku v období duben – prosinec 2020 a budou hraná v anglickém jazyce.

Ceny soutěže se skládají ze stipendií, bezplatných seminářů, pohárů nebo plaket, náhrad cestovních výdajů a pobytů v aktivitách a představeních. Stipendia a workshopy budou poskytnuté až 6 zpěvákům vybraným mezinárodní porotou složenou z renomovaných porotců z osobností hudebního světa různých národností.

Podmínky soutěže, složení poroty, způsob hlasování a přesná data představení budou zveřejněny na oficiálních stránkách soutěže sacredmusicinternationalcompetition.org.

 

Kdy se můžu do soutěže přihlásit?
Online do 20. května, živý konkurz 10. července 2020

Kdo se může do soutěže přihlásit?
Operní zpěváci do 35 let včetně

Jak probíhá výběr vítězů?
Vítěze vybere mezinárodní porota složená z uznávaných odborníků 1.-4. září

Co vítězové získají?
Stipendium, workshopy, pohár, náhrady cestovních výdajů a ubytování